Κατηγορίες
Προβαλλόμενες εταιρίες
Αθλητισμός
Aυτοκίνητα Μοτοσυκλέτες
Γραφικές Τέχνες
Διασκέδαση - Έξοδος
Διαφήμιση
Εργοστάσια - Βιομηχανίες
Εκπαίδευση
Έπιπλα
Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά
Οικοδομικές επιχειρήσεις
Εμπορικά καταστήματα
Τουρισμός
Υγεία
Υπηρεσίες
Αναλυτική Λίστα
Περιγραφή Εταιρίας
 
Χούτος Catering
 
Διεύθυνση: Σμύρνης & Νερομύλων
Ταχ. Κώδικας: 656576
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Περιοχή: Στροφή Φιλύρου
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310-674830
Fax: 2310-672473
e-mail: info@cateringhoutos.gr
Ιστοσελίδα: www.cateringhoutos.gr

Η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί σαν ηγετική δύναμη στον χώρο του Catering  στην Β.Έλλαδα εδώ και 25 χρόνια.Αυτή ακριβώς η θέση στην οποία μας  έχετε τοποθετήσει είναι αυτή που μας ωθεί στο να προσπαθούμε για κάτι  ακόμη καλύτερο.

Η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί σαν ηγετική δύναμη στον χώρο του Catering στην Β.Έλλαδα εδώ και 25 χρόνια.Αυτή ακριβώς η θέση στην οποία μας έχετε τοποθετήσει είναι αυτή που μας ωθεί στο να προσπαθούμε για κάτι ακόμη καλύτερο.


Στην προσπάθεια μας λοιπόν να έχουμε μαζί σας μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη επαφή , δημιουργήθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης το Bon Chateau στο δασόκτημα του Ωραιοκάστρου και το Grand Chateau στον λόφο του Χορτιάτη.Δυο πολυχώροι στους οποίους η εταιρεία μας έχει την ευκαιρία να είναι δίπλα σας με την προσοχή και την ποιότητα που σας αξίζει σε κάθε στιγμή και περίσταση.


 εταιρεία μας έχει καθιερωθεί σαν ηγετική δύναμη στο χώρο του Catering, διότι αναπτύσετται και εκσυγχρονίζεται διαρκώς. Αυτή την στιγμή η εταιρεία μας με τις κινητές μονάδες σίτισης που διαθέτει εξυπηρετεί εώς και 20.000 άτομα ημερησίως.

Η ολοκληρωτική οργάνωση των πολύ ιδιαίτερών σας στιγμών μπορεί πλέον να βρίσκεται κάτω απο την άμεση επίβλεψη μας.

Tα προιόντα της Χούτος Catering είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001 - 2000 22.000:2005 (HACCP).O συνεχής και σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την πρώτη ύλη εώς το τελικό προιόν αποτελεί διαβεβαίωση ότι κάθε γεύμα που παράγεται είναι κορυφαίας ποιότητας και κατάλληλος για τις απαιτήσεις σας.Απασχολεί 100 απόλυτα εξιδεικευμένους εργάζομενους που έχουν φιλοσοφία την άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή ποικιλία και την πιστή τήρηση των κανόνων της υγιεινής 93/43 ΕΟΚ,διαπιστευμένων μέσω του ISO 9001 -2000 και του Συστήματος Διαχείρησης της Ασφάλειας τροφίμων ΗΑCCP.
Δείτε της φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος πατώντας επάνω.

Χούτος

Χούτος

Χούτος

Χούτος

 
Designed & Developed by: 2easy web applications